Dagens rekommendation

Skrivet 2007-09-12 Klockan 16:41:41

50 cent ft. Justin Timberlake - Ayo Technology

Trots att soundet är ruskigt likt "My love" så gillar jag låten skarpt. 50 cent kan nog behöva en frisk fläkt som blåser honom i motsatt riktning från "Ey yo motherfuckers, I shoot you niggas"-stuket. Justin styr upp allt med en bra refräng att bryta av med från 50 cents rap. Tar man in Timbaland på ett hörn är misslyckande inget alternativ. Jag har aldrig gillat 50 cent p.g.a hans omogna och B-iga texter och tråkiga låtar, men om han fortsätter såhär kan jag nog tänka mig att ändra uppfattning..


Pust, stön och stånk

Skrivet 2007-09-10 Klockan 13:04:03

Nu, äntligen har jag flyttat in i min underbara lägenhet på Loggatan. Men vilket jääääääävla slit det har varit, i måndags hade jag bara tre personer till flytthjälp. De sista blev klara i fredags, vi blev totalt nio stycken som hjälptes åt. Flytten tog sammanlagt två timmar fr.o.m vi hyrde släpet till att allt var uppburet i lägenheten, bra jobbat allihopa.. Speciellt tack till Victor och Dennis som slet som djur med alla tyngre möbler.

 I fredags när jag var över hos min dåvarande granne så hörde jag hennes kompis beskriva Ladugårdsängen som "spökstaden". Och det lät väl helt ok, inte så mycket stök och bråk tänkte jag. Sedan när jag sent på kvällen till lördagen var ute på vift i den s.k spökstaden fick jag bevittna något som gjorde mig ordentligt mörkrädd. På Navets skolgård stod det ett dussin barn i låg-mellanstadieåldern och slogs! Jag hörde en liten flicka skrika "sluta" i högsta förvivlan och några pojkar som skrek åt varandra och knuffades. Jag blev så paff att jag skärmade av totalt och gick in på Restaurang Rosen för att köpa en cola. När jag sedan kom ut så hade det anlänt några vuxna till platsen som jag antar var barnens föräldrar. Vad är grejen egentligen, satt alla föräldrar hemma lugnt i soffan framför "Sing a long" och kom på att "just fan, jag har ju två ungar som är ute och leker någonstans tio på kvällen". Sådant får mig att undra hur mina barns uppväxt kommer att se ut. Jag kanske ska isolera dem totalt och flytta ut på landet, lååååång långt bort från oroligheter.


Igår flyttstädade jag i gamla lägenheten, men hann inte klart med hallen. Så det har jag att ta igen senast innan lördag, KUUUL!  Kom och hälsa på mig, det är bara att ringa.. / I


RSS 2.0