Man får aldrig vara lycklig

Skrivet 2009-05-25 Klockan 00:33:57

Jag är på riktigt pissigt humör, nästan grinfärdig. Har städat hela lägenheten och insett att mina glasögon är helt förlorade. I tre månader fick jag ha dem och fan vad jag trivdes i dem. Dessutom var dem dyra. I onsdags innan jag cyklade iväg mot bilen så la jag ner mina glasögon i väskan eftersom solen sken. Så jag satte på mig solbrillorna och la ner glasögonen i ett fack, löst i väskan. Cyklade ganska snabbt mot resecentrum eftersom jag hade dragit mig i sängen ett tag och ville inte ställa till det för mina arbetskamrater som också samåker. Vid ett tillfälle körde jag ganska snabbt över ett gupp som gjorde att min väska hamnade upp och ner i cykelkorgen. Men jag lyssnade på musik och noterade inte att något ramlade ut, så jag rättade bara till väskan. Väl inne på jobbet så hittar jag inte glasögonen i väskan när jag så jag tänker att jag helt enkelt fått för mig att jag la ner dem i väskan. Med tron på att de ligger kvar på byrån hemma kommer jag hem och börjar sökandet lite smått. Inga glasögon någonstans. Har kollat i vartenda skrymsle helt förgäves. De måste alltså åkt ut under cykelfärden Inte nog med det så har jag fyra månader kvar att betala av på dem och jag får ingen ersättning för förlorade glasögon. Så nu har jag fått bita i det sura äpplet och beställt endagslinser online som en paniklösning för 300:-. Och jag som behöver vartenda öre jag kan få till flytten. Fan!
:(


Kommentarer
Postat av: Anonym

Skrivet 2009-05-27 Klockan 18:45:07
Lycka bör inte definieras av utomstående skeenden. Försök finna lyckan inom dig i stället, så kommer inte sådant att dra ner dig. Lycka till!

Postat av: Bella

Skrivet 2009-05-28 Klockan 00:31:07
Nej absolut inte, men när man har ett lågavlönat jobb och tappar bort något dyrbart som dessutom krävs för att man ska kunna leva normalt så knyter det sig i magen.

URL: http://greekfreak.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din Mail: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0