3OH!3

Skrivet 2010-02-26 Klockan 11:43:43

Imorgon är det maskerad och inflyttningsfest hemma hos oss, så sitter och fixar en playlist. Är ute efter peppmusik, kanske är helt efter nu eftersom jag vanligtvis inte lyssnar på sådan här musik, men jag upptäckte precis 3OH!3. Exakt det soundet jag är ute efter tills imorgon. Sådant jag bara lyssnar på på fest. Uppåt, glatt, peppande. Nu ska jag till gymet, sedan har jag ett fullspäckat schema framför mig.

"Always snowblind"

Skrivet 2010-02-20 Klockan 11:46:45

Idag vill jag bara lägga mig ner och gråta. Är det inte nog med snö nu snart? Det känns som att Gud spelar oss ett spratt, eller testar individens psyke och tålamod genom att kräkas ut en massa jävla snö över oss. Nu är det mer snö på balkongen än för ett par veckor sedan då det snöade ungefär lika mycket. Bara att ta sig hemifrån till samåkningen blir en jävla dödskamp. Det kanske är såhär det slutar. Moder jord säger ifrån genom att snöa ihjäl oss. Usch vad jag inte är sugen på att åka och jobba idag. Snöhelvete. Igår tog jag en liten shoppingrunda med Benja, ett temporärt lyckorus så att säga. Dock valde jag topen i vitt för en vårfräsch känsla, men nu kan man ju lika gärna klä sig i helsvart ett bra tag till eftersom våren inte verkar komma förrän 2011.
Neverending weekday

Skrivet 2010-02-16 Klockan 12:31:38

Off to work. Har en lång, lång arbetsdag framför mig, är inte hemma förrän efter elva ikväll. Bara två dagar kvar till ledighet. Den tanken känns just nu som ett mantra eftersom jag finner mig själv sitta och repetera det i huvudet, om och om igen. Bara två dagar kvar till ledighet.
Soft helg

Skrivet 2010-02-15 Klockan 12:44:30

Monday again. Helgen har varit lugn. Ätit alldeles för mycket onyttigt och spelat alldeles för mycket "Left 4 dead". Skulle tagit några öl i lördags, dock blev det inställt i sista minuten så det blev att skjuta zombies istället. Igår firade jag och älsklingen alla hjärtans dag med promenad i solen, TV-spelande, mat och öl på Njuta. Igår kom husse och hämtade Bella också. Känns lite tomt sådär.. Anyways, I'm off to work now!
Bandring

Skrivet 2010-02-12 Klockan 13:09:07

Me want to buy. Now.
Catfish?

Skrivet 2010-02-11 Klockan 23:49:44

Sitter i soffan och tittar på Bella som stryker runt i lägenheten. Inte mig själv, utan Andreas kattunge som jag ska passa över helgen. Ett spontanbeslut som fattades i förmiddags. Bella är en jättesöt långhårig, spräcklig bondkatt. Bilder kommer när hon känner sig lite mer bekväm med vårat sällskap. Under tiden bjuds det på en bild på en annan Bella.
Distant flickering

Skrivet 2010-02-10 Klockan 19:44:14

Min lediga dag börjar lida mot sitt slut. Har hunnit träna, städa lite och träffat Becca. Nu är jag ensam och tristessen har kommit ikapp mig. Jag har varit utomhus i ungefär 40 minuter totalt under dagen och det var min promenad till och från gymet. Usch. Är verkligen inte sugen på att jobba imorgon. Tur att man har helgen fri i alla fall, annars skulle jag avlida. Jag behöver semester..
Monki till Örebro!! Finally!

Skrivet 2010-02-08 Klockan 23:33:41

Har försökt att få ryktet som surrat ganska tyst i Örebro ett par månader bekräftat nu, att Monki slår upp en butik i stan. Och om denna artikel stämmer är det fan ett mirakel. Då kanske man inte måste dra till Stockholm för att hitta decent kläder. Den 25 mars kommer i alla fall jag stå och hänga på låset.


My time is now

Skrivet 2010-02-08 Klockan 12:16:07

Idag är en bra dag. Jag är riktigt utvilad, solen lyser och jag har fått mitt bredband inkopplat. Dessutom fyller Becca 21 år idag, grattis babe! Känns lite trist att jag ska åka mot jobbet om två timmar, men om två dagar är jag ledig. Tog ett kort på ett av fönstren i lägenheten, älskar dem. Jag har aldrig haft en lägenhet som verkligen känns som ett hem. Alltid har det varit något som fått mig att vantrivas med mina tidigare boenden, storleken, läget, låg standard eller att jag själv mått dåligt. Men denna är ljus, fräsch och uppiggande. Jag är helt enkelt lycklig.
Up for girltalk

Skrivet 2010-02-05 Klockan 19:58:28

Helgvilan lider mot sitt slut. Imorgon är det uppstigning halv sex till jobbet. Den senaste veckan har jag ägnat all min tid åt packning, flytt och att komma i ordning i lägenheten. Känner att min sociala hunger bör mättas snart. På onsdag är jag ledig och då kommer Becca över på en kopp kaffe eller fem. Behövligt. Nu är det fredagsmys.New apartment, new life

Skrivet 2010-02-05 Klockan 00:51:08

Long day. Tog en välförtjänad sovmorgon och gemensam frukost med pälski för en gångs skull. Benjas mamma och mormor kom över på en fika och tittade på lägenheten. Sedan Ikea och Marieberg. Som den sucker man är kunde jag inte hålla tassarna borta, ett par jeanstights och ett kedjehalsband fick följa med hem. Även fast jag är pank. Benja säger att jag är shoppingberoende och jag börjar fundera över om han kanske har en poäng i alla fall. Who cares, nu har jag en sambo att falla tillbaka på om jag råkar shoppa upp alla mina tillgångar. Haha. Nu sitter jag i soffan och tittar upp på TVn mellan raderna där Benja håller på att skjuta en massa aliens. Tanken slår mig att jag har en sambo som älskar TV-spel. Poor me. Jag har min tredje och sista öl och laptopen att underhålla mig med.
I could get used to this

Skrivet 2010-02-03 Klockan 23:35:01

Vet inte riktigt var jag ska börja. Det har varit tre intensiva dagar bestående av flytt, stress, sömnbrist och städning. Men ändå kan jag inte minnas senast jag var såhär lycklig. Jag har startat mitt nya liv och jag älskar det. Kan inte vänta tills jag får lägga upp bilder här när allt är klart. Jag trodde det skulle bli jobbigt att lämna centrum men jag stormtrivs verkligen. Lycka. För att tillägga har jag världens underbaraste sambo också. Nu är jag ledig de närmaste två dagarna och all min tid ska gå åt lägenheten. Dessutom måste jag make up for lost time på gymet också.. Jag har faktiskt inte shoppat alls denna månad, vilket är jävligt bra för att vara Isabelle. Nu ska jag mysa vidare och fortsätta vara lycklig.RSS 2.0