Truth hurts

Skrivet 2011-04-28 Klockan 20:50:44

Bloggen är inte riktigt min första prioritet just nu, kanske ni som läser har märkt. Jag skrev för ett tag sedan att jag hade kollat på en till lägenhet som jag hade hoppats på, dock gick det i stöpet eftersom paret var ute efter något större. Så nu är allt klart med den centrala skokartongen. Känns jävligt pissigt. Att lämna ett riktigt hem som jag trivts och mått så jävla bra i. Lämna alla fina minnen bakom sig och ta några steg tillbaka i utvecklingen. Jag vill inte riktigt acceptera vad som kommer att hända, trots att det är hög tid att börja förberedelserna.


Klädbeslutsångest

Skrivet 2011-04-24 Klockan 17:54:43
Nu är jag i full färd med bestyr inför kvällens äventyr
. Just nu håller jag på att försöka bestämma mig vilken av av dessa skönheter ovanför som ska få pryda min kropp ikväll. Det lutar åt den beiga playsuiten eftersom jag troligtvis får skicka tillbaka den fuschia kreationen till höger. Det blir årets första barbenta kväll! Påskdagarna har varit en riktig suparhelg för fröken Wallin, men så kan det bli ibland. Fjärde dagen i rad med alkohol inblandat och tredje kvällen i rad på Strömpis. Fyfan. Men ikväll kan jag inte kasta in handduken eftersom det blir ett tidigt födelsedagsfirande för min kära Anna som fyller 20 på tisdag. Jag får vila imorgon helt enkelt.


ZzZzzzZzZZz..

Skrivet 2011-04-16 Klockan 18:39:46


Skabbig och trött tjej efter en lång och hård arbetsdag. Det första jag gjorde när jag kom hem var att öppna en öl (som min räddaren i nöden, Andreas, försåg mig med), satte mig på balkongen och tände en cigg. Jag har skymtat en riktig fin vårdag från fönstret på jobbet, men nu är solen påväg ner och det blåser kallt, såklart. Hoppas fan att solen är framme imorgon, annars ska jag personligen pistolhota fram den! Nu väntar en lugn myskväll, jag satsar på utgång till påskhelgen istället!


Fredagsmys?

Skrivet 2011-04-15 Klockan 18:47:06

Ikväll blir det fredagsmys i ensamhetens ära. Ska ta det jävligt chill, med tanken på mitt tidigare migränanfall på jobbet idag som orsakade uppkastning av lunchen. Om det nu var migrän, vilket jag är osäker på. Själv tror jag det är sviterna av all psykisk press jag fått utstå den senaste veckan. Så ikväll har jag dukat upp en massa frestelser på bordet som jag nu ska avnjuta. Imorgon väntar ett tiotimmars-arbetspass som måste avklaras för att få ledigt i påsk. Mindre sugen på det, hoppas fan inte det är fint väder imorgon. Det räcker liksom med ångest för att behöva jobba tio timmar en lördag. Nu blir det TBBT!Nätshopping och lägenhetsvisning

Skrivet 2011-04-14 Klockan 22:02:16

Imorse ställde jag alarmet en kvart tidigare för att kunna få en chans på några godbitar ur H&M's Consciois Collection som släpptes på webshopen idag. Jag är så lycklig att jag hann klicka hem den virkade västen, den föll jag för första gången jag såg pressbilden för kollektionen i början av februari. Blev även en vit kavaj (yes!) och en söt topp. Dock jävligt tråkigt att de omtalade virkade shortsen inte säljs på webshopen. Kollade Tradera nyss där buden ligger på uppåt 800 spänn. Sjukt! Men de är ju helt underbara. Klickade även hem en snygg partyklänning i fuschia från John Zack (Nelly) igår kväll. Blir oförskämt snyggt i sommar till en solbrun kropp och höga pumps.
Idag har jag kollat på ytterligare en lägenhet eftersom det är krångel med det redan planerade bytet. Denna var mycket bättre, mysig, löjligt låg hyra, bra planlösning. Jag håller tummarna på att paret inte kan motstå vår charmiga lägenhet. För nu vill jag fan flytta snart. Nu blir det BB, nötter och Cola Zero!

Rock bottom

Skrivet 2011-04-13 Klockan 17:47:04

Man brukar tala om någon slags botten i sammanhang med motgångar. Att man når botten, sedan vänder allt. Var fan är min botten i det hela? För just nu är det bara skit på skit på skit, det finns ingen ände. Jag blir chockad över hur mycket stryk mitt psyke får ta och ändå står jag upp. Helt sjukt. En vacker dag kommer allt slå över och då får jag väl ligga på psyk resten av mitt liv. Det spelar ingen roll om jag så skulle flytta till månen skulle all bullshit förfölja mig i slutändan i alla fall. En av de värsta känslorna som finns är att inte ha kontroll över sitt liv och sitt välmående när andra personer inkräktar och förstör. Nu ska jag ta mig upp från soffan och sätta igång med städningen, sen ska jag fan sätta en kula i huvudet.

"This heart gets stronger, this skin gets thicker, this mouth gets louder"

Skrivet 2011-04-09 Klockan 18:31:30

Igår var en magisk afton. Jag fick se ett av mina absoluta favoritband i lilla Örebro, kan fortfarande inte släppa hur amazing det är att de frivilligt ställer sig på sådana små scener. Jag förväntade mig ett försenat, arrogant och avslaget band som när jag såg dem i Stockholm -09, men icke sa nicke. Mr. Jones har verkligen jobbat på sin publikkontakt, det var riktigt magiskt. Och låtschemat var det bästa hittills, de blandade låtar från alla album. Jag var i fullständig extas när de spelade "She's Drugs", en av mina favoritlåtar som jag vid de två tidigare spelningarna hoppats att få höra. "Invisible" var också otrolig, deras bästa live-låt om man frågar mig. Otroligt mäktig live med det hårda gitarriffet. Men kvällens bästa framförande var nog "Had Enough". Jag var nära till tårar när jag skrek, hoppade och sjöng med, kände mig ett med låten. Fruktansvärt träffsäker text. Jag ryser när jag tänker på det. Efter spelningen fick jag exakt samma känsla som jag fick efter Putte I Parken i fjol. Under spelningen hamnar jag i ett sådant euforiskt tillstånd, nästan likt en psykos. Så när de spelat klart är det som att att jag vaknar upp ur en dröm. Jag kan inte minnas direkt vilka låtar som spelats och särskilja på alla intryck och känslor.

En sak jag måste påpeka är hur jävla bra det var att vara på konsert i Örebro, idealiskt. När jag och Becca såg Danko i Stockholm stod vi längst fram och höll på att bli totalmosade av trycket bakifrån, vilket gjorde att vi fick backa bak ett tiotals meter. Men örebroare är så rädda och försiktiga så att jag och Julia kunde stå längst fram vid gallret genom hela spelningen utan problem, bortsett från det obligatoriska ryggknuffandet. Helt underbart. Och som pricken över i:et fångade jag ett plektrum som John Calabrese kastade ut. Total lycka.

Förbandet, "Beast". Grym sångerska!


Where are you?

Skrivet 2011-04-09 Klockan 14:33:19

Just nu sitter jag med en fruktansvärt dålig magkänsla som äter upp mig inifrån. När man bara känner på sig att något inte stämmer, att något är fruktansvärt fel. Vet inte om jag vågar ta tag i det. Tänk om det jag befarar är sant. Denna rädsla blir till en ångest för att jag inte orkar med ännu en förlust. Försöker intala mig själv att allt är som vanligt. Hon kanske inte vill höra av sig av någon anledning. Inre spöken. Men vad hände med det nattliga samtalet som jag missade? Vad var syftet, vad ville hon? Och varför har det varit tyst i luren sedan tre veckor tillbaka?


Sammy Davis Jr.

Skrivet 2011-04-07 Klockan 18:03:43

Den senaste veckan har jag skrivit ett katastrofdåligt högskoleprov (fick samma poäng som sist), börjat träna igen på nytt gym, kommit till insikt och fått konstaterat att jag har lågt blodtryck. Nu är det full rulle på Kaserngården, i skrivande stund snurrar tvättmaskinen samtidigt som jag parallelt diskar, plockar och städar. Imorgon ska jag se Danko Jones för tredje gången och denna gång i min egen hemstad. Fantastiskt. Bjuder på lite Movits! som framkallar vårkänslor i Isabelles hjärta.

Ryggskott och högskoleprov

Skrivet 2011-04-01 Klockan 19:50:04

Fredag, vilken jävla dag! Vaknade upp imorse och kunde knappt röra mig. Hela korsryggen stramade och ilade, kunde inte vrida överkroppen. Stapplade in till jobbet efter lunch. Kollegorna pratade om ryggskott och tjatade om att jag skulle gå hem igen, men det vägrade jag acceptera. Ryggskott är för 40+are. Så jag pinade mig igenom fem timmars arbetande med regelbundna intag av ibuprofen. Efter jobbet knallade jag till systemet och handlade en fet matkasse från Klippet till kvällens fredagsmys och morgondagens högskoleprov. Gick hem med två blytunga kassar, jättebra för ryggen. Isabelle är en riktig kämpe! Nu ska jag hugga in på chipspåsen och förbereda mig mentalt inför högskoleprovet. Nervositeten börjar smyga sig på, wish me luck!

RSS 2.0