Escape from this afterlife

Skrivet 2011-07-31 Klockan 15:09:44

Söndag igen. Helgerna går så jävla fort och arbetsveckorna känns oändliga. Jag behöver mer semester.. Igår blev det galej i Brickebacken och på Harrys. Ölspelet tog ut sin rätt, idag har jag huvudvärk. Jag som hade tänkt att ta en sväng till gymet idag också, men icke. Har inte någon större lust till någonting alls idag. Behöver komma bort från Örebro ett tag tror jag!

Poppin' bottles in the ice

Skrivet 2011-07-30 Klockan 15:21:25

Ligger i sängen och klickar runt i sökandet efter inspiration. Jag hade tänkt att gå till gymet, men blev dödstrött efter att jag käkade. Igår blev det Frimis med E och hans vänner. Alkoholen flödade i form av öl, champagne, drinkar, rosé och cider. Är det VIP så är det! Dock drack jag med måtta så idag mår jag bra. Gillar inte att snylta på folk, även om de sätter glaset i handen på en. Idag skulle jag helst vilja ta det lugnt. Diska, småplocka lite i lägenheten och tillbringa kvällen framför tvn. Men jag har lovat bort mig till Andreas och gänget, så det blir utgång idag också. Nu ska jag vila upp mig en stund till innan jag rycker upp mig och gör mig i ordning. Undrar vad man ska ha på sig..

I'll always be the one who runs from everyone

Skrivet 2011-07-25 Klockan 20:50:23

Köpte en underbar långklänning idag. Kommer bäras till jeansjacka och converse eller en mysig oversize-kofta när temperaturen sjunker. Jag är påväg ner i shoppingträsket igen och jag vet exakt varför. Fan fan fan. Jag blir så arg och trött på mig själv. En röst i huvudet säger "Ge upp Isabelle, det är inte lönt". Jag måste göra något drastiskt.In i oändligheten

Skrivet 2011-07-24 Klockan 17:19:20

Jag blir så trött. Jag kämpar och kämpar och tar mig sakta framåt för att sedan få ett slag i ansiktet som får mig att hamna där igen. Ett steg framåt, två tillbaka. Mina framsteg kanske bara är en inbillning. Att någonsin kunna rota sig känns omöjligt.
Going out

Skrivet 2011-07-23 Klockan 16:40:22

Har inhandlat lite nödvändigheter, ikväll blir det utgång med tjejerna! Förfest hos Julia följt av Strömpis. Funderar på vad jag ska ha på mig, detta återkommande dilemma som dyker upp inför varenda utekväll. Ska börja med att klippa av ett par jeans till shorts, alla mina jeansshorts är alldeles för stora. Nu ska jag hälla upp ett glas svalkande Sangria med en massa isbitar.

Autumn visions

Skrivet 2011-07-20 Klockan 19:29:59

Ligger i sängen med H&M's höstkatalog och bockar av begären. Försöker få tyst på mina hjärnspöken som härjar vilt. Höstkläder i juli, fyfan. Å andra sidan har jag hittat ett par riktigt fina accesoarer som ska bli mina, bland annat ett par mockasiner, en clutch, ett pannband och en halsduk. Att döma av skitvädret är väl sommaren ändå över, då kan man lika gärna börja bygga upp höstgarderoben.
Love in a shoebox

Skrivet 2011-07-17 Klockan 18:47:49

Mina senaste pärlor, ett par rejäla träklackar. Oförskämt snygga och sköna att gå i trots höjden. Love it!

Back to reality

Skrivet 2011-07-17 Klockan 15:58:24

Mulen söndag, sista semesterdagen. Fan vad jag hatade Örebro i fredags. Det var ren avsky som strömmade genom kroppen när jag åkte från ett varmt, soligt Öland till ett regnigt, grått Örebro. Jag har aldrig avskytt denna stad så hårt. Jag vill leva i en stad omringad av vatten och skön natur. Inspireras av miljön. De senaste dagarna har jag drömt mig långt bort från Örebro. Sluter ögonen och ler. Framtidsdrömmar. Snart tar jag klivet.Underbara öland ♥Öland

Skrivet 2011-07-12 Klockan 11:22:25

I skrivande stund sitter jag i solen och steket på min fasters altan. Jag befinner mig i Frönäs på norra Öland. Här finns varken toalett eller kranvatten, lantliv på hög nivå. Igår fick fasters man slänga ut ett tiotal spindlar från dasset innan jag vågade mig in. Jag stannar till fredag. Allt är så fridfullt och vackert här, igår somnade jag till total tystnad. Helt otroligt eftersom jag annars bor mitt i stan och är van vid diverse störningsmoment. Snart kommer Bella och Leon och hämtar upp mig, vi ska bada i Köpingsvik, en stor camping med en riktigt fin strand. Åh, jag vill stoppa tiden nu för ett tag!

Update

Skrivet 2011-07-08 Klockan 12:51:17

Har haft en lång och välbehövd bloggpaus. Datorn lockar inte speciellt mycket när andra äventyr väntar i sommarvärmen. Om allt hade gått enligt planerna hade jag just nu legat på en vacker sandstrand i Spanien med utsikt över havet. Men det blev inte så. Hjärtat sa emot och jag lyssnade för en gångs skull. Jag följde hjärtat vilket ledde till ett avslut på en lång relation. Men jag mår bra och allt känns helt rätt. Visst är jag lite bitter över att jag är hemma i ett halvkasst sommarväder när jag hade kunnat glassa i Spanien, men jag har ju hunnit med en hel del kul här hemma. Grym festival, galet lyckad midsommar, sol, bad, alkohol, shopping, äventyr, alkohol, långa bilturer, grillkvällar, alkohol. Alkohol i överflöd, minst sagt. Nu har jag en vecka kvar på semestern som jag ska njuta av. Får jag som jag vill så tillbringas min sista semestervecka nere på stranden i Öland. Det är inte riktigt Spanien, men slår Örebro med hästlängder.RSS 2.0