Göteborg, here I come!

Skrivet 2011-06-17 Klockan 08:37:53

Hellu bloggen! Nu sitter jag påklädd och färdigpackad med tusen fjärilar i magen. Om en kvart rör jag mig mot stationen och hoppar på tåget till Göteborg. Jag kan verkligen inte fatta att jag ska se System Of A Down ikväll. Jag har bara drömt om det, bokstavligen. Flera gånger. Helt sjukt! Jag ska inte kräva mycket med tanke på vad jag kommer uppleva, men snälla vädergudar, inget jävla regn nu!
Countrygirl

Skrivet 2011-06-13 Klockan 17:26:05

Jag har blivit med skjorta. Damn good looking! Dock är den mer orange än vad bilden visar. Idag är jag supertaggad inför Metaltown. Ska bara pepplyssna SOAD, Volbeat och Korn nu fram till fredag. Och jävlar, jag har tre och en halv arbetsdag kvar till semestern! Wohooo!

Jag måste springa nu

Skrivet 2011-06-12 Klockan 18:52:30

Bläh. Dagen har varvats med mensvärk och ångest. Ingen fin kombination. Igår hade jag inflyttningsfest med mina kära flickor. Sedan blev det Frimis där Movits spelade, sjukt nöjd! Har velat se dem live sedan jag hörde dem första gången för snart tre år sedan. Och det svängde precis lika bra som jag hade förväntat. Jag vet inte riktigt hur jag ska beskriva kvällen. Den var bra i det stora hela med vissa otrevliga inslag. Natten slutade med gapskratt i Sibylla-kön där en väldigt lustig herre bara vräkte ur sig en massa ordvits-skämt. Hela kön asgarvade. Nu ska jag försöka rycka upp mig. Imorgon påbörjas min sista jobbvecka innan semestern. Och på fredag smäller det!

Mästerskojarn', haha


I'm a bottle of whiskey honey, you're a cup of tea in New York

Skrivet 2011-06-10 Klockan 17:56:02

Usch vad jag är trött på flyttstöket nu! Vill ha det rent och snyggt men orken och lusten att plocka och städa finns liksom inte. Som tur är fick jag mycket gjort igår. Jag ska se till att få arslet ur soffan och röja lite till så belönar jag mig med fredagsmys ikväll. Har inte haft en svullkväll på hur länge som helst. Ah just det, idag är det studenternas dag också. Har varit nostalgisk hela dagen, kan inte förstå att det var tre år sedan jag stod där på flaket med mössan på, skrikandes och sjungandes. Om jag kunde få återuppleva en dag i mitt liv skulle det bli studenten. Utan tvekan. Nej, nu ska Isabelle skärpa sig och börja städa!

Min ögonsten

Skrivet 2011-06-09 Klockan 20:50:35

Jag skulle vänta med att lägga upp bilder på lägenheten tills jag helt kommit i ordning men åh, jag kan inte hålla mig! Idag inhandlades min nya ögonsten som jag gått och suktat efter i över ett år. En underbar vit helkroppsspegel i gammal stil. Dock förälskade jag mig först i den svarta versionen, men eftersom jag har pippi på vitt kändes det självklart med en vit spegel. Matchar soffan, gardinerna, överkastet och sminkbordet. Idag har jag stökat och röjt hemma för på lördag kommer mina tjejer hit på ett första besök. Tihi.
Död

Skrivet 2011-06-08 Klockan 22:45:02

Ett liv fick ett abrupt slut. Ett kort liv. För vissa är livet fruktansvärt tragiskt och olyckligt. Undrar om han hade gjort samma val den natten om han visste om vad som väntade. Döden. För självmord är en sak. En desperat sista utväg. Men ändå ett medvetet val. Ett korkat impulsbeslut som gör att livet tar slut är en annan sak. Tänk om han hade tänkt. Tagit bussen. Sovit hos en kompis. Då hade han fortfarande haft en plats på jorden. Obehaget är här för att stanna. Inatt kommer jag ligga vaken och stirra upp i taket.

We're distorted but we fit like a glove

Skrivet 2011-06-06 Klockan 20:59:05

Ännu en härlig dag har passerat. Började idag igen på Java med frukostmacka och kaffe och fortsatte sedan ute i solen, hela dagen. Det har jobbats på brännan en hel del, jag har till och med fått färg (har svårt att bli brun). Jag och B låg på en filt och solade i timmar, åt jordgubbar och drack Pommac. Sedan grillade vi och fortsatte solandet. Nu sitter jag och har lite ångest inför morgondagen. Jag är inte jättesugen på en 9-timmars arbetsdag efter den senaste veckan.


Magic Zone

Skrivet 2011-06-06 Klockan 20:22:06


Life ain't that good that it's worth dying for, but baby I'll always take a bullet for you, hold on tight before tomorrow is gone. A wake up call greeting me with a smile, a new day is born and the old is behind, million crazy butterflies getting drunk we are one. 

I'm down on my tail, but I'm up and I can feel it again. Angels wings unfold and the devil sitting moaning alone. I've been down but I'm back in a magic zone.


Summervibes

Skrivet 2011-06-05 Klockan 17:48:07

De senaste dagarna har varit helt underbara. Ledighet, god mat, fint sällskap, öl, shopping, sol, värme och utgång med tjejerna. Känns lite som uppvärmning inför semestern. Idag sov jag alldeles för länge och har inte fått något vettigt gjort. Nu ska jag försöka plocka lite i lägenheten, har legat på latsidan i ett par dagar nu. Men till nästa helg ska det vara fint då jag planerar att ha inflyttningsfest. Ikväll är det BB-final också, shit! Jag tror att Martin vinner, det återstår att se. Onsdag till lördag i bilder nedan.

Onsdag: chillkväll med tjejerna hos FilippaFredag: shopping och kvällspromenad med en trevlig man


Lördag: frukost på Java med hemligt sällskap, snabbtur på stan, solande på Stora Holmen, mat och öl på Jensens, utgång med tjejerna


White mania

Skrivet 2011-06-01 Klockan 16:09:22

Ligger i sängen och klickar runt på Ikea, planerar mina inköp inför morgondagen. Det blir vitt, vitt och mer vitt. På inköpslistan står soffa, soffbord, handdukar och lite annat smått och gott. Får se hur många tusenlappar fattigare jag blir efter min shoppingtur. Nu blir det en liten powernap och kvällen ska tillbringas med tjejerna som jag inte träffat på år och dagar. Öl och tjejsnack.
RSS 2.0