Update

Skrivet 2011-05-31 Klockan 14:42:33

Flyttad och förvirrad. Bor nu i en skokartong utan soffa och soffbord, dock ska det inhandlas senare i veckan. Resa och boende till Metaltown är bokat och klart och snart är det semester. Försöker jobba med mig själv samtidigt som jag bara vill slippa mig själv. Börjar se en lite ljusare framtid. Bilder på lägenheten kommer när jag fått upp allt, nedan syns bilder på två godsaker jag klickade hem igår. En stor clutch i fuschia och ett par virkade shorts. Ooooh yeah.

I climb that ladder, but you kick it over

Skrivet 2011-05-23 Klockan 09:33:23

Regnig måndag. Fyra dagar kvar på Kaserngården. Jag kämpar på med mina monster som härjar vilt. Man vet aldrig vad dagen har att erbjuda. Igår var det näsblod, man tackar. Aptiten är bortsprungen sedan ett par dagar tillbaka. Jag försöker att packa och flyttstöka så gott det går. Måste sätta fart. Många måsten som blir omöjliga. Försöker intala mig det där att det blir bättre. Snart hoppas jag. Gärna igår.

Day 6

Skrivet 2011-05-19 Klockan 11:41:58

Ah, just det. Jag har blivit ljushårig. Passar bra till sommaren, eller något. Nu ska jag hälla i mig lite kaffe och hoppas att yrseln går över. Det verkar som att den är här för att stanna. Hoppas det går över snart, det gör de simplaste vardagssysslorna näst intill omöjliga.

Judas

Skrivet 2011-05-17 Klockan 09:54:45

Är det bara jag som vant mig vid GaGa's utstyrslar och galna sminkningar eller är hon faktiskt riktigt vacker i videon till "Judas"? Jag älskar hennes utklädnad i det första motorcykel-segmentet, underbart. Det är såhär jag vill se GaGa, udda på ett inspirerande sätt utan att vara creepy som köttklänningen. Sen att låten är bra är ju även ett plus.Sunday morning is everyday for all I care

Skrivet 2011-05-16 Klockan 12:20:56

Efter mycket om och men sitter jag här. Pest eller kolera. Pest fick det bli. Förberedelserna är i full gång. Ett gemensamt liv packas ihop och delas upp i två. Tittar ut genom stora fönster. Inget solsken i sikte. Undrar om de mörka molnen är lika tunga som mitt huvud. Dagar och timmar flyter ihop till en enda stor grå massa. Tiden rusar förbi samtidigt som allt står still runtomkring mig. Försöker att rida ut stormen. Det blir väl bättre.

Day 1

Skrivet 2011-05-14 Klockan 09:54:13

Idag är första dagen på "operation Bellman" som jag valt att kalla det. Ett experiment. Jag känner mig sjuk, infekterad. Att jag tappat mig själv. Nu gäller det att försöka separera vad som är jag och vad som är experimentet. Blir nog inte det lättaste. Inatt har jag sovit oroligt, drömde att jag var på någon slags institution där läkarna proppade i mig en massa medicin. Trots att jag vaknade flera gånger så kom drömmen tillbaka, så fort jag somnade om. Nej nu ska jag försöka aktivera mig, härnäst blir det morgonkaffe!

En oväntad gåva

Skrivet 2011-05-12 Klockan 21:18:12

Det finns en ung farmacevt på jobbet (alla andra är i tant-åldern) som jag pratar med lite då och då. Vi umgås inte utan småpratar mest, antar att vi tyr oss till varandra för att vi är de enda under 30 på avdelningen. För ett tag sedan hade hon ett linne på sig som jag tyckte var skitsnygg och påpekade detta. Jag kollade efter det i butik, men självklart fanns det inte kvar. Idag kom hon och knackade mig på axeln och bad mig att följa med henne till omklädningsrummet. Vi gick dit, hon öppnade sitt skåp och tog ur en påse som hon räckte mig. "Här, du får linnet, jag har använt det två gånger och det ligger bara i garderoben". Snacka om chock! Det var alltså tre veckor sedan jag kommenterade linnet och dessutom umgås vi inte. Vissa personer förvånar med sin godhet och det händer ju inte så ofta, snarade tvärtom. Jag är glad i alla fall. Imorgon blir en jobbig dag, men det orkar jag inte tänka på nu. Tack Elma!

Desperate times call for desperate measures

Skrivet 2011-05-09 Klockan 20:17:23

Imorgon ska jag ta ett steg jag borde tagit för länge sedan. Men det tar emot. Stoltheten och självbilden kommer få sig en rejäl törn. Men jag vill bara må bra och kunna känna glädje. Inte lösningen på mina problem, men förhoppningsvis en knuff på vägen. W'ell see. Idag tillbringades den sena eftermiddagen i soliga centralparken med glass och trevligt sällskap. Våren är vacker. Hoppas jag kommer att kunna uppskatta den bättre innan den är över.

En fredag som inte känns som fredag

Skrivet 2011-05-06 Klockan 18:36:15

Då sitter man här igen då. Denna fredag skiljer sig från de senaste fredagarna de senaste veckorna. Jag har inget ölsug, ingen längtan ut i vårvärmen och ingen lust att vara socialt aktiv. Kan bero på att jag har en jävla massa packande att ta tag i inför flytten, för nu är allt klart. Om tre veckor flyttar jag tillbaka till centrum, känns varken bu eller bä just nu. Känslomässigt avtrubbad skulle man kunna kalla det. Jag vill bara känna någonting, vare sig det är lycka eller sorg. Likgiltighet suger.

Träningsvisioner

Skrivet 2011-05-02 Klockan 20:54:53

Humöret är bättre idag. Börjar se framåt lite mer hopp. Har precis kommit hem från ett svettigt gympass, idag var det fokus på rumpan. Nu när jag är nöjd med vad vågen visar mig så kan jag fokusera mer på de kroppsdelar jag vill tona inför sommaren, istället för att behöva lägga ner all energi på vikten. I sommar ska jag gå på stranden med en stenhård rumpa, tonade armar och en hint av slanka magmuskler. Skön känsla. Jag mår så mycket bättre av att vara fysisk aktiv. Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan blir det BB, Cola Zero och fruktcocktail (i juice).

Time flies

Skrivet 2011-05-01 Klockan 20:14:19

Söndag igen. Söndagsångest efter en perfekt Valborgsmässoafton som bjöd på äventyr och nya bekantskaper. På senaste tiden har jag funderat och reflekterat mycket över min tillvaro. Mitt liv känns så tomt. Man jobbar och tränar i veckorna och helgerna sups bort. Vad är det för liv? Jag är långt ifrån nöjd. Ska försöka komma på bättre tankar och laga lite mat, som jag gjort en gång de senaste två månaderna. Sedan blir det chips, BB och tidigt sänggående.

Invigde min nya fina vårklänningRSS 2.0