Someone like you

Skrivet 2011-09-29 Klockan 21:33:32

I heard that you're settled down
That you found a girl and you're married now.
I heard that your dreams came true.
Guess she gave you things I didn't give to you.

Old friend, why are you so shy?
Ain't like you to hold back or hide from the lie.

I hate to turn up out of the blue uninvited
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I had hoped you'd see my face and that you'd be reminded
That for me it isn't over

Never mind, I'll find someone like you
I wish nothing but the best for you too
Don't forget me, I beg
"I'll remember", you said,
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.
Sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead.

Skön måndag!

Skrivet 2011-09-26 Klockan 15:11:42

Idag har jag haft riktigt flyt. Dagen började med ett segt uppvaknande från en usel nattsömn, vaknade 3-4 gånger under natten helt klarvaken, tog minst 20 minuter innan jag somnade om efter varje uppvaknande. Kände att magen inte riktigt var med mig från start, men det gick ändå. Gick till jobbet, klarade mig hyfsat fram till första rasten då mensvärken dundrade igång. Tog en Ipren och spydde upp den på en gång. La mig i vilorummet i 20 minuter innan jag blev tvungen att spy en gång till. Gick tillbaka till vilorummet och la mig, somnade till slut. Vaknade upp vid 13 och kände mig jävligt mör, men hade blivit av med illamåendet. Bestämde mig för att äta lunch eftersom jag skulle jobba till 17. Dåligt beslut. Fick i mig halva tallriken innan det tog stopp. Tog en cigg och en kaffe, blev inte bättre. Satte mig på telefon och tog två samtal innan magen vände sig och jag rusade in på toan igen. Spydde så häftigt att min lins i vänstra ögat hoppade ut (det ögat jag ser sämst på). Beslutade mig för att ge upp och gick hem, illamående och vimmelkantig pga linsen. Måste ha sett jävligt lustigt ut. Nu halvligger jag i soffan och känner mig allmänt bajs. Det sämsta med singellivet är att ingen tar hand om en när man är sjuk. Men förhoppningsvis är det mensen som spökar och ingen jävla magsjuka, nej tack.Borde nog damma av spegeln också..


Psychosocial

Skrivet 2011-09-25 Klockan 20:52:58

Jag fattar inte grejen. Jag lyckas alltid tajma in mens och bakfylla samtidigt. Jag har nästan aldrig mens, nuförtiden är det väl var tredje-fjärde månad. Men den kommer tamigfan jämt när jag är bakfull. Bakfylla + mensvärk = helvete. Nu vältrar jag mig i självömkan och har därför precis köpt hem en påse chips, lite godis, en bit morotskaka och en stor Cola Zero (såklart). Jag måste dock ge mig själv lite cred eftersom jag tränat idag, det brukar jag visserligen göra dagen efter men gärna inte i kombination med mensvärk. Anyways, i fredags fick jag en liten make-over hos min frisör. Håret blev ljusare och ungefär 10cm kortare. Längden var lite ofrivillig från min sida eftersom jag älskade mitt långa hår, men det var så jävla slitet och fult så jag tyckte det var lika bra. Håret hinner bli långt till våren/sommaren i alla fall. Nu ska jag påbörja svullandet och om en timma är det Jersey Shore, min favorit-söndagsunderhållning.


I'll arrest myself, I'll wear a shield

Skrivet 2011-09-18 Klockan 19:38:36

Jag öppnar munnen, men saknar ord. Blundar hårt och försöker samla tankarna. Allt snurrar och klumpar ihop sig, till slut spyr jag upp en kletig sörja av ord som saknar betydelse. Sitter på golvet och skådar förvirrat denna röra och försöker hitta ett mönster eller en mening. Stirrar i timmar tills jag somnar av utmattning. Vaknar upp nästa dag och inget har förändrats. Sörjan ligger kvar på marken, jag är förvirrad och försöker hitta en mening.

Icon For Hire

Skrivet 2011-09-13 Klockan 18:04:45

Lasse introducerade mig för ett nytt band i lördags. Har nästan exakt samma sound som Paramore (till och med sångerskan), dock är Paramores låtar lite molligare. Har egentligen lämnat denna typ av fjortis-collegerock bakom mig men jag gillar verkligen några av deras låtar. Bra gym-musik också. Icon For Hire.


If everything could ever feel this real forever

Skrivet 2011-09-11 Klockan 23:01:10

Sliten tjej med söndagsångest checkar ut för helgen och den gångna veckan. Mycket har hänt, oväntat löneök, ny telefon, ny bekantskap och resa bokad. Kanske därför jag har sådan intensiv ångest, en underliggande rädsla för att de nästkommande veckorna inte ska bli lika händelserika. Nighty.

På't igen!

Skrivet 2011-09-03 Klockan 11:51:41

Vaknade upp vid elva av att Andreas ringde och väckte mig. Huvudvärken sitter i än, det ser ut som att jag får leva med det helt enkelt. Kronisk huvudvärk. Jag är jävligt besviken på det grådassiga vädret, tidningarna utlovade en liten värmebölja över mellansverige men Örebro är tydligen inte en del av mellansverige. Jaja, shit the same. Igår satt jag och Becca på Satins uteservering och smuttade på varsitt glas vin, njöt av infravärmen. Nu är uteserverings-dagarna räknade så det är bara att passa på. Nu ska jag klä på mig och cykla till systemet, ikväll blir det middag och fest hemma hos Grodan och Therese.

A headache from hell

Skrivet 2011-09-02 Klockan 17:34:16

Fan vilken tråkig blogg jag har. Jag skriver ju bara om vad jag köper. Har haft en period där tankarna snurrar febrilt och jag känner att jag behöver skriva av mig, men när jag sedan slår mig ned framför datorn står allt stilla. Har peppat för utgång hela veckan, men idag har jag dragits med jordens huvudvärk hela dagen. Humöret är inte på topp just nu och utgångssuget har avtagit. Nej nu får jag skärpa mig. Jag är 21 år gammal och det är fredag! Nu ska jag köpa sushi, duscha och göra mig i ordning. Hoppas på att bli kvitt huvudvärken.


RSS 2.0