Frustration i full bemärkelse

Skrivet 2012-03-29 Klockan 21:32:24

Faaaaaan!! Jag är så sjukt frustrerad och ledsen, de senaste dagarna har humöret inte varit på topp. Har varit deppig, ledsen och mått fysiskt dåligt. Illamående och skakig. Tröttsamt. Och NEJ, jag är inte gravid. Anyways, har suttit hela kvällen framför datorn och pluggat till högskoleprovet. Det nya högskoleprovet har betydligt mycket mer matte än det förra, jippie! Fröken Wallin är ett riktigt mattegeni, för er som inte vet. I gymnasiet tog jag tre terminer på matte A, till skillnad från alla normalbegåvade som bara behövde två terminer. Den sista terminen tillbringades uppe i bibliotekets "cp-grupp" där alla retards fick extrahjälp. Den frivilliga matte B-kursen var det inte tal om. Med andra ord, matte är min största svaghet inom studier och jag är pinsamt dålig på det.


Varför finns det bara ett högskoleprov, där matten dominerar? Varför ska detta prov styra ens framtid inom studierna? Min dröm och mitt mål sedan tidig tonår är att bli journalist. Hur visar högskoleprovets resultat vilken bra skribent jag är? Min analytiska förmåga? Mina journalistiska förkunskaper jag fått genom praktik och studier? Kvaliteten i mina texter, mitt språk? Jävla fittprov! Jag övervägde att strunta i det, men nu har jag betalat för skiten och lagt ner ett par pluggtimmar. Life is unfair helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: Rebecka

Skrivet 2012-03-30 Klockan 11:02:42
Nya högskoleprovet är ett skitprov inte säger ett skit om en persons kvalifikationer och kompetens att klara sig genom studierna eller på arbetsmarknaden där det faktiskt inte är relevant huruvida ditt IQ ligger på 85 eller 210!URL: http://reeeeeeb.blogg.se/


Kommentera inlägget här:

Ditt Namn:
Kom ihåg mig?

Din Mail: (visas ej)

Blogg eller Hemsida:

Din Kommentar:

Trackback
RSS 2.0