N0llning

Skrivet 2013-08-24 Klockan 17:48:50

Hallå, mina stackars läsare. Här är det inte mycket aktivitet nuförtiden. Jag har för tillfället lösenord här eftersom jag är undercover-nolla på nollningen och min identitet är hemlig för nollorna. Så jag leker nolla och utför en massa roliga uppdrag tillsammans med de riktiga nollorna, igår var det stadskamp och hela stadskärnan kryllade av studenter. Vi sprang runt och gjorde olika uppdrag på tid. Bad folk om autografer på kropparna, bad folk om att få klippa av tvättråds-lapparna från tröjor, jag fick i uppdrag att "låta som en fyr" (som inte låter alls), vi skrek och sjöng över hela staden. På kvällen var det kårintro med neontema, hade svinkul med "mina" nollor och blev lite överförfriskad. Men shit vilka feta dagar jag haft, det är så fruktansvärt roligt att vara delaktig i nollningen. Ikväll blir det lekar och tävlingar mot andra föreningar på sätraängarna och därefter BARacken. Jag tar bort lösenordet när nollningen är över.
 
Och förresten, jag klippte lugg på Popcorner i tisdags!
 
 


New in

Skrivet 2013-08-14 Klockan 15:25:08

 
 
MUS lipstick "Mandy", MUS concealer "Cover All Mix", flower top, beloved Jeffrey's ♥


Nails/update

Skrivet 2013-08-14 Klockan 14:50:55

Äntligen semester! Jag tog ut tre dagars semester nu min sista vecka och det behövdes. Har slitit i tio veckor nu, så det var jag allt värd. Idag var jag uppe med tuppen och unnade mig en nagelförlängning på Happy Nails & Spa. Fick fräscha klor i en rosa nude-ton. Love it!
 
Nu börjar det dra ihop sig. På söndag åker jag tillbaka till Gävle igen. Denna sommar har gått så jävla fort. Och jag har haft en riktigt bra sommar trots att jag jobbat hela tiden. Har verkligen tagit vara på helgerna och dagarna. Hittat på en massa skoj, fått kvalitetstid med familjen och hunnit träna. Inte alls så mycket som jag brukar, därför ska det bli otroligt skönt att komma tillbaka in i rutinerna med träning och striktare diet. Planen är att komma i bättre form än någonsin i höst. Tills dess ska jag njuta av dagarna som är kvar i mitt kära Örebro.
 
 
 


Scrunch bikini & mer shopping

Skrivet 2013-08-06 Klockan 23:27:47

 
 
Innan jag kommenterar att jag förmodligen borde söka hjälp för mitt shoppande så måste jag få uttrycka min kärlek till scrunchbikinin som jag upptäckte för några veckor sedan. Jag kommer aldrig vilja köpa en vanlig bikini igen! Scrunch-trosorna har en söm mitt emellan skinkorna (väl uttryckt) som gör att rumpans form framhävs till max. Det gör också att trosorna inte ser ut som blöjor när man kliver upp ur vattnet och att det inte blir något sladder. Men det är dåligt utbud i både butik och online, antar att trenden inte fått genomslag här än. Kommer säkert komma nästa år eller året efter. Så brukar det ju vara med trender som startar i USA. Har sett att Nelly har några modeller som är svindyra, 700 spänn och uppåt. Jag köpte min på Tradera, finns säkert massor på Ebay också. Min rumpa ser i alla fall fantastisk ut i denna scrunchbikini!
 
Har också inhandlat ett par snygga gymshorts. Vet inte om jag ska behålla dem, de verkar vara sådana som åker upp efter ett tag och det är det värsta störningsmomentet som finns på gymet. Väntar också på leverans av världens snyggaste blus som jag förälskade mig i när jag såg den på snygga Frida. Och idag klickade jag hem ett par gråa Lita (Jeffrey Campbell), helt spontant och jätteonödigt. Men det var 65% rabatt på dem. Jag blev tvungen. Gillar dock inte att klacken är svart, vill ha brun klack som på mina svarta Lita. Men om dem inte ser bra ut åker dem tillbaka. Nej Isabelle, nu får det fan vara nog! Enough!


RSS 2.0