Vätsketömning/recept på proteinpannkakor

Skrivet 2013-09-27 Klockan 00:37:00

Dödstrött. Dagens gympass gick åt helvete. Efter 30 minuter på crossen började jag skaka i benen och det släppte inte. Skakade mig igenom hela passet. Blir så om man sover kasst. Känns inte bra, helgen är de sista dagarna jag har på mig att träna ordentligt, nästa vecka kommer jag inte orka mer än lätta pass eftersom jag ska köra vätsketömning. Alex som är PT på gymet där jag jobbar har gett mig ett kost-och-vattenschema som en 7-dagars snabbdeff inför Turkiet. Syftet med vätsketömningen är att bli så hård i kroppen som möjligt och tappa vattenvikt. Och den veckan kommer inte bli rolig kan jag lova. Den första dagen ska jag lyckas hälla i mig 8 liter vatten (?), men de två sista får jag bara dricka 1 liter. Samt MINIMALT med kolhydrater och nolltolerans för salt. Hur fan klarar man sig utan salt?! Tänk att äta en okryddad kycklingfilé, blä! Som tur är det bara en vecka.
 
Jag bara måste dela med mig av min senaste förälskelse, proteinpannkakor. Jag vet inte varför det dröjt så lång tid innan jag provat, men jag är helt såld på denna variant. Jag googlade lite recept och satte ihop ett eget. Fantastiskt gott och nyttigt! Ikväll åt jag dem efter gymet tillsammans med varma hallon och blåbär och valnötter. Ringlade över lite honung. Ingridienser till pannkakorna:
 
♥ 2 bananer
♥ 1 skopa proteinpulver (jag har Whey 80 Lemon Yoghurt)
♥ 4 ägg
♥ ca 3 msk keso mini
♥ en liten skvätt sojamjölk
 
Jag hade i lite stevia för sötman och stekte dem i kokosfett. Smeten räckte till 4 pannkakor, varav en av dem blev väldigt tjock. Fantastiskt gott och mättande! Nu blir det sängen, imorgon ska jag upp tidigt för VIP-shopping på H&M.
 


Breathe

Skrivet 2013-09-25 Klockan 23:51:32

Herregud, vilken vecka. Dagarna har varit fyllda av tentaplugg och träning. Igår körde jag sista rycket i bibblan, sex timmar i sträck. Drog en snabbvisit hem till Örebro fredag - söndag. Kvalitetstid med mina kära. Underbart, men kort. Och idag avklarade jag min första tenta någonsin, jag satt i 3,5 timmar. Det gick sådär, fonetiken satt, men jag failade ordentligt genom att skriva prepositioner som adverb. Kommer tappa många poäng där. Jävla skit. Annars har jag shoppat en del och BOKAT TURKIETRESA! Så nästa söndag lyfter planet mot varmare breddgrader. Och jag längtar så. Jag behöver det här!
 
 


Welcome, autumn air

Skrivet 2013-09-18 Klockan 12:06:25

Nu är den här, höstluften. Torrare, klarare och friskare. Hösten är här för att stanna. Och det känns helt okej.
 
Jag har tenta nästa onsdag vilket jag vetat om sedan terminen startade. Och jag har missat att anmäla mig till den, anmälningstiden gick tydligen ut i måndags. Vilken jävla fail! Jaja, jag får gå dit och hoppas på att få en plats. Nu ska jag på pluggfiketräff med några klasskompisar, sedan blir det jobb och kötta ett hårt träningspass. Gårdagens pass gick svinigt bra. I'm on fire!
 
 
 
Är i full gång med att jaga vinterjacka, haft min nuvarande i sex (!) år. Denna gång blir det en dunjacka. 


Psyched!

Skrivet 2013-09-17 Klockan 00:37:11

Åh, jag är så exalterad! Anna och jag har mer eller mindre bestämt oss för hotellet jag skrev om i ett tidigare inlägg, psyched!! En vecka i solen i oktober, kan det bli bättre? Åh, jag längtar! Nu blir det att hårdköra på gymet och köra en snabbdeff. Är igång med träningen igen och jag ser framsteg på varje pass. Har börjat med massa nya övningar också. Det är viktigt att uppdatera sitt träningsschema med nya övningar för att träningen ska förbli rolig och för att musklerna inte ska stagnera. Haft en lång dag annars, föreläsning i satsdelar och fraser mellan 10-15. Det låter inte mycket jämfört med en vanlig arbetsdag, men man antecknar så fingrarna glöder och man får kämpa med att hålla fokus. Varje anteckning är viktig inför tentan. Nej nu måste jag lägga mig, imorgon väntar en lång dag i skolan. Det börjar lukta tentahets.The bombshell-look

Skrivet 2013-09-13 Klockan 00:52:50

 
 
Allstå jag dör, så nöjd är jag över dagens skörd! Tanken var att jag bara skulle få behålla en av dem, men jag kunde inte bestämma mig. Setet bara skriker "Isabelle" men klänningen är så läcker! Dessutom kunde jag inte förmå mig att skicka tillbaka en sådan bombshell till klänning som bara kostade 169:-. Fick även hem mina Nike-svettband. Nu är det köpstopp i några veckor. På riktigt. Det är sjukt vilken eufori man kan känna av att vara nöjd över ett inköp. Farligt!


Resejakt

Skrivet 2013-09-12 Klockan 11:48:00

Om det fanns ett pris för "sämsta bloggerskan" är jag rätt säker på att jag skulle kamma hem det. Jag har äckligt mycket i skolan nu. Vi har en svenskakurs som bara ges till mitt program, den motsvarar B-nivå. Nu håller vi på med språkstruktur, på bara fyra veckor läser vi om satsdelar, fonetik, ordklasser och fraser. Ett väldigt kort och intensivt delmoment med mycket mastigt innehåll. Att tentan är två veckor bort känns åt helvete.
 
Jag sitter och kikar på resor med en kollega från Örebro, förhoppningsvis kommer vi iväg v. 41. Ja, det ställer till det för mig i skolan men jag MÅSTE få unna mig en solresa. Just nu är det Turkiet som lockar mest. Igår hittade jag ett lägenhetshotell i Alanya jag verkligen fastnade för, Bella Vista. Ligger vid Kleopatra Beach på en höjd och ser ut att ha en fantastisk utsikt. Tänk att sitta där på takterassen och äta frukost, jag dör! Anna gillade det också, så jag håller tummarna på att vi slår till och bokar snart. Åh, jag vill åka NU!
 
 
 
 
 


New in

Skrivet 2013-09-05 Klockan 17:29:50

 


Blodig update

Skrivet 2013-09-04 Klockan 00:23:18

Det har hunnit bli september. Är ingen idé att försöka uppdatera er på allt som hänt i mitt numera fullspäckade liv. Men har ju varit fusknolla på nollningen som avslutades förra onsdagen med finsittning och ingen av nollorna (ettorna) kunde lista ut att det var jag som var fuskis när de fick gissa. Har haft fruktansvärt roligt och träffat många nya störtsköna och trevliga människor.
 
Och i lördags hade Daniel och Andreas 25-årsfest, riktigt rolig kväll förutom mitt sko-missöde. Vi gick in på Slick, det första jag gjorde var att gå på toa. När jag har satt mig ned och tittar ner på fötterna får jag världens chock, det är blod över hela högerskon av ett djupt jack på stortån. Jag hade skurit mig på en metallplatta som sitter på skorna, nu är dem helt förstörda. Och jag är inte alls bra med blod, så jag gick ut helt paralyserad och visste inte riktigt vad jag skulle göra. Så två tjejer i sällskapet hjälpte till att tvätta av mig. Jag blir helt efterbliven ibland av blod och vidriga sår. Annars är det full fart i plugget, jobbar på att komma ikapp med träningen och jobbar. Och shoppar för mycket som vanligt, suck.. Nu blir det sängen, imorgon väntar skola och jobb.
 
 


RSS 2.0